Termékek
HBM 888 Hordozható Erősítő HBM 888 Hordozható Erősítő HBM 888 Hordozható Erősítő HBM 888 Hordozható Erősítő HBM 888 Hordozható Erősítő HBM 888 Hordozható Erősítő

BM 888 HORDOZHATÓ ERŐSÍTŐ 50 WATT

Egy olyan nagyteljesítményű univerzális erősítő, mely működik a beépített akkumulátorokról a 220V-os hálózatról, valamint külső 12V-os egyenáramról is. Szabadtéren, illetve teremben bárhol használható kiváló hangminőségben és teljesítményben. Formatervezett új modell sok hasznos funkcióval ellátva.

A készülékről egyidejűleg működhet 2 db URH (vezeték nélküli) mikrofon, valamint 1 db vezetékes mikrofon hangszín beállítási és külön-külön hangerő beállítási lehetőséggel, illetve egy összhangerő lehetőséggel. A beépített MP3 lejátszón keresztül közvetlen zene erősítésére is alkalmas kiváló minőségben. A kijelző a számok címét kiírja, így könnyen kereshetjük a megfelelőt a saját 2Gb memóriájából vagy SD kártyáról.

Lehetőség van a hangosítás alatti beszéd felvételére is a készülék saját memóriájára. Kedvezőtlen körülmények esetében a beszédhang javítására be- és kikapcsolható, folyamatosan szabályozható, ECHO (visszhangfunkció) használatára van lehetőség.

A készülék külön érdekessége a voice priority (beszéd elsőbbségi) funkció, mely egy kapcsolóval aktiválható és így mikor valamelyik mikrofonba valaki elkezd beszélni, az addig folyamatos zene automatikusan a beszéd idejére elhalkul, majd a beszéd végén újra felerősödik.

Az erősítő az opcionálisan hozzá rendelhető stabil állítható magasságú állványra könnyen rászerelhető, így biztosítva a tökéletes és kényelmes működését. Mozgatása a könnyű súlya miatt igen egyszerű, ezért ott ahol egy gyors, de jó minőségű hangosításra van szükség kifejezetten ideális.

Műszaki adatok:

Teljesítmény: 50W/25W Freqv: 863.675-864.300Mhz
Freqv átv.: 50Hz-18Khz Akku feltölt.idő: 7-10óra
Akku üzemidő: 3-4 óra Súly: 6 kg
Méret: 230x330x230 mm
Tartozékok: - Urh mikrofon 2 db
- Akku 1db
- Elem 4 db
- Adapter/töltő 1 db
- Kezelési út. 1 db

Opcionálisan rendelhető:

- CD/DVD lejátszóval szerelve
- Állítható magasságú tartó állvány
- Csíptethető Urh mikrofon