Cégismertető
Facebook
Magyar Zászló
Német Zászló

HAUNT Hungária Kft.

Cégünk 40 éves működése során olyan hordozható erősítők gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, melyek a hálózati feszültség kimaradása esetén is folyamatosan használhatóak, mivel beépített akkumulátorokról is működnek. Használatuk egyszerű, így nem kell több száz oldalas kezelési könyvet tanulmányoznia.

Biztos tapasztalta már mikor egy hangosítást kellett megoldani, hogy a nehéz hangfal és erősítő mozgatás, illetve szerelés megnehezítette a feladatot. Termékeink ezekre a problémákra is megoldást kínálnak.

A HAUNT Hungária Kft. jogelődje egy 1980-ban indult kisipari vállalkozás volt, melyből 1990-ben Egyéni Cég, majd 1997-ben teljes átalakulással Korlátolt Felelősségű Társaság jött létre 10 millió Ft-os törzstőkével.

Szolgáltatásaink közé tartozik, hogy az Ön kérésére akár meg is változtatjuk a készülékek eredeti gyári összeállítását, ami Önnek, illetve a helyi igényeknek jobban megfelel.

Visszatérő ügyfeleink rendezvényszervező cégek, önkormányzatok, iskolák, sportegyesületek és temetkezési vállalatok.

1 éves garanciát vállalunk minden egyes termékünkre.

Törekszünk a megbízható minőségre, a biztos szerviz háttérre, amely úgy gondoljuk, hogy ilyen hosszú ideje már önmagában garancia.