Termékek
GZ 749 Hordozható Erősítő GZ 749 Hordozható Erősítő GZ 749 Hordozható Erősítő GZ 749 Hordozható Erősítő GZ 749 Hordozható Erősítő

GZ-749 HORDOZHATÓ HANGOSÍTÓ BERENDEZÉS

Egy olyan univerzális hordozható hangosító berendezést szeretnénk bemutatni, amely ideálisan használható rendezvények, iskolai ünnepélyek, összejövetelek, hangosításánál előadásokon, falugyűlésen, temetésen, sportrendezvényeken mindenhol, ahol a hálózati feszültség hiányzik vagy gondot okoz a biztosítása.

A berendezés góliátelemekről akár góliátelem méretű akkumulátorokról vagy a hozzá kapható adapter segítségével a hálózatról is üzemeltethető. A hangosítókat, ha akkumulátoros üzemmódra kapcsoljuk és az akkumulátorokról üzemeltetjük, rendkívül költségtakarékosan használhatóak, a hálózatról pár óra alatt feltölthetők. A készülék bemenetének kialakítása akár mikrofon akár más hangforrás pl. magnetofon, diktafon, CD lejátszó csatlakoztatását is lehetővé teszi.

Külön tartozékként speciális kábel is van hozzá melynek segítségével több készüléket kapcsolhatunk össze egyetlen rendszerré. Ahol a kábelek zavarhatják a résztvevőket az erősítő URH mikrofonos változatával ez kiküszöbölhető.

A vezeték nélküli mikrofonnal szabad mozgás válik lehetővé, ugyanakkor használható a vezetékes mikrofonnal egy időben is. Az esetleg szükséges magnetofon diktafon CD csatlakozás szintén, vezeték nélkül is megoldható.

Műszaki adatok:

- IC technológia
- Beépített hangerő szabályozó
- Magas és alacsony szintű vonalbemenet
- LED-es elemállapot indikátor
- Kimenőteljesítmény: kb. 5W
- Frekvenciaátvitel: 100Hz-10kHz
- Kisszintű (pl. mikrofon) bemenet: kb. 10mV
- Nagyszintű bemenet: kb. 250mV
- Torzítás: <0.6% (3W, 1kHz)
- Tápfeszültség: 12-18V (12db R20/LR20 góliátelemről, ill. akkumulátorról vagy az opcionálisan megvásárolható külső
  adapterről)
- Külső méretek: 230x230x130mm
- Tömeg: kb. 3kg (elemekkel)
- Tartozék:12db elem