Termékek
HBM 892 Hordozható Erősítő HBM 892 Hordozható Erősítő HBM 892 Hordozható Erősítő HBM 892 Hordozható Erősítő HBM 892 Hordozható Erősítő HBM 892 Hordozható Erősítő HBM 892 Hordozható Erősítő

HBM 892 HORDOZHATÓ ERŐSÍTŐ 100 WATT

Egy olyan nagyteljesítményű univerzális erősítő, mely működik a beépített akkumulátorokról a 220V-os hálózatról, valamint külső 18V-os egyenáramról is. Szabadtéren, illetve teremben bárhol használható kiváló hangminőségben és teljesítményben. Formatervezett új modell sok hasznos funkcióval ellátva.

A készülékről egyidejűleg működhet 2 db URH (vezeték nélküli) mikrofon, valamint 2 db vezetékes mikrofon hangszín beállítási és külön-külön hangerő beállítási lehetőséggel, illetve egy összhangerő lehetőséggel. A beépített DVD lejátszón, CD /DVD illetve USB csatlakozón keresztül közvetlen Mp3 zene lejátszására-erősítésére is alkalmas kiváló minőségben. Be-és kikapcsolható folyamatosan szabályozható ECHO (visszhang) funkció alkalmas nem ideális körülmények közötti is a beszédhang javítására.

A készülék külön érdekessége a voice priority (beszéd elsőbbségi) funkció, mely egy kapcsolóval aktiválható és így mikor valamelyik mikrofonba valaki elkezd beszélni, az addig folyamatos zene automatikusan a beszéd idejére elhalkul, majd a beszéd végén újra felerősödik. A HBM 892 típus alkalmas arra is, hogy a rendezvényről illetve az ott elhangzottakról digitális felvételt készítsen a készülék saját memóriájára vagy SD kártyára.

Az erősítőhöz póthangszóró is csatlakoztatható a nagyobb teljesítmény kihasználás érdekében. A készülékhez csatlakoztatható egy TV vagy monitor és az ott megjelenítendő képek nagyíthatók kicsinyíthetők a távirányító segítségével meeting, bemutató esetén. A távirányító mellyel minden funkció kiváltható, működik a készülék előtt és a háta mögött is.

Az erősítő az opcionálisan hozzá rendelhető stabil állítható magasságú állványra könnyen rászerelhető, így biztosítva a tökéletes és kényelmes működését. Mozgatása a kihúzható fogantyú segítségével saját kerekein lehetséges, de felemelve sem kényelmetlen szállítani.

Műszaki adatok.

Teljesítmény : 100W/50W Freqv: 863.675-864.300Mhz
Freqv átv.: 50Hz-18Khz Akku feltölt.idő: 7-10óra
Akku üzemidő: 3-4 óra Súly: 9 kg
Méret: 340x510x360 mm
Tartozékok: - Urh mikrofon 2 db
- Távirányító 1 db
- Akku 3db
- Elem 4 db
- Kezelési út. 1 db

Opcionálisan rendelhető:

- MP3 lejátszóval együtt szerelve
- Állítható magasságú tartó állvány
- Csíptethető Urh mikrofon